Kezdd itt.

Körülbelül egy kicsit körülnéztem, hogy úgy gondolom, könnyebb lenne, ha nem könnyű, kezdőknek. A Stitching kezdete egy kényes dolog: azt akarod, hogy valami, ami nem fog megrontani Önt az emberi tolerancia határain túl, ugyanakkor ugyanakkor meg akarsz tenni valamit, amit igazán akarsz viselni. Ahogy mondtam, finom.

Ez az egyik olyan minták, amiket hiszek, hogy nagyszerű lenne egy kezdőnek (ez most a Miss Helene-nál van.) Ez lenyűgöző anélkül, hogy bonyolult lenne.

Íme néhány követelmény a “könnyű” minta számára:

– nincs set-in sleeves- könnyű darts (és nem is számos „em) – teljes szoknya (hogy elkerüljük a csípő / tompa illeszkedő kérdések, továbbá, teljes szoknya sokkal szórakoztatóbb, valamint nehezebb vásárlás az üzletekben) – zsebek (duh)

Ha kezdett volna, hogy ez az első alkalommal, hogy ez az első alkalommal csinálnám, hatalmas vadvirágban tenném; Ez megkönnyítené, hogy elrejtse az elrejtést az első szoknya varrásában. (A rendkívül szövet szerkezetű, mint Piqué, lehet dolgozni, hogy is.) Ha én érzés bátor, csinálnék egy kontrasztos / koordináló járom valamint zsebek, mint itt látható. talán csinálnék járom fekete vagy fehér, ha én aggódnak a lehetőségét, hogy egy világos színű unflattering közel az üzletet (ami nyilvánvalóan soha nem vagyok, de hallom mondani egyesek).

Most az egyetlen dolog, ami ezt a mintát nem tökéletes a novices számára, az, hogy ez egy nem nyomtatott minta – az egyetlen útmutatás, hogy milyen darab lenne, mi lenne a tenyésztési perforáció a minta szövetén. Ha lehetséges, ha lehetséges, akkor lehet, hogy felfedezném valakit, aki sok sokat varrott, hogy segítsen nekem, hogy segítsen nekem a minta, és kivágtam, vagy nagy szilárd két órát töltök, valamint Dupla ellenőrzése a tervem, hogy megbizonyosodjon róla, hogy igaza van. Az elején töltött két óra gyakran megmenti a hármasot, hogy a végén. (És elkerüli a munkát, hogy “vándor” – valami, amit felfelé, valamint dobja a szemetet!)

Milyen más követelményeket javasolna a “kezdő” vintage mintákra?

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Linntastic péntek: Helpágya EditionMay 30, 2008With 41 megjegyzés
Könyv áttekintése: Varrni, mit! Skirtsjune 28, 2007
És most valami teljesen differenciájúnak, 2007-ben

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Boldog évfordulót!Boldog évfordulót!

A Jen’s Site MOMSPATTHERNS EXTER MOMSPATHERNS UP & Futás három szilárd éve, egy örömteli évfordulót fut a Mommies eladásához (kombinálva a munkaügyi napi értékesítéssel) a hétvégével! Takarítson meg 25% -ot

A heti hírfrissítésA heti hírfrissítés

Fashionista azon tűnődött, miért nem beszélünk többet a petrolkémiai termékek környezeti hatásáról a szépségápolási termékekben. A Timeout New York megjegyezte, hogy a Century 21 újból megnyitja zászlóshajója NYC üzletét. Eközben