Ez nem egy póló, de …

kellett volna. Megérted, miért, ugye?

Először is – azok a kis gombok! Imádni való! Igazán igazán remélem, hogy igazán gomb, de ha nem, akkor is van, hogy megkeressük őket.

Változtam ezt a mintát minden nyáron évekig – rövid kimonó ujjú bodice, valamint hatalmas teljes szoknya. Ők félelmetesek, és szellőztek, hogy viseljenek, és a fantasztikus fantasztikus cottonok – még a kvanting cottonok is, amelyek gyakran nem lógnak a legjobban egy szűkebb szoknyában.

És a hat gore szoknya csak tökéletes a zsebek hozzáadásához; ez olyan könnyű. (Kitalálni, ahová a zsebében hit oldalán gore. Trace oldalán gore mintát a területen le, ahová a zsebében stop. Add varrás juttatások felső, valamint az alsó vezethető zseb darab. Meg Lehet-e vonalat / felületet a zsebével vagy felületre a tetejével a Bias kötéssel. Felület A zseb teteje – Javasolhatom a csöveket? – Amellett, hogy az alsó varrási támogatás alatt. Top-öltés a zseb alján. Ha nem tetszik a felső-varrott megjelenés, varrni zsebét az alsó részén, a legjobb oldalakon, valamint nyomja meg a zsebét.

Tyűha. Sajnálom, hogy a zsebkészítő digráció. Különben is, nem várhatom, hogy megkapjam ezt a mintát (a legjobb vintage mintáktól), valamint menjen a városba.

És – mint amit a nők mondanak fotó – Úgy vélem, sárga ruhában mondott olyasmit, hogy „Check out a fickó seggét!” valamint fekete ruha van szó, hogy értesítse Sárga ruhája, hogy „az a srác” az igazság a kedvese fekete ruhát. Azonban ez csak az én veszem. Ami a tiéd?

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Útmutató: hogy egy három-panel szoknya van pocketsFebruary 18, 2007
Még egyszer, a Topmay 27, 2008
Crowdsourcing Color Choicessjuly 9, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

PeriwinklePeriwinkle

Culottes: Topshop | Póló: Topshop (elfogyott online, de Hasonló itt, itt, itt és itt) | COAT: Topshop | Szivattyúk: SJP Collection | Napszemüvegek: Stella McCartney (Hasonló itt) | Nails: essie