Nézze meg a Star Vblogger Huda Katton azon ötleteit, hogy hosszú szempillákat termeljen

Nem bocsát ki, amikor a Starlets egy -két szemhéjat denevér, és a gyönyörű hosszú szempilláikat bántalmazza? Időnként mindannyian teszünk, ismerjük el. Amellett, hogy akkor is megértjük, hogy sok csillagnak nincs valódi hosszú szempillája, és hamisokat használ a csillogáshoz. A hamis szempillák nem drágák, hogy ugyanolyan nehéz legyen használni, azonban itt nem ez az aggodalom. Amit ma szeretnénk megmutatni neked, az ötletek, hogy hosszú szempillákat termeljenek. Nem kell messzire és szélesre néznie, és nem kell bombát költenie korrekciós műtétekre is. Itt van néhány ötlet a hosszú szempillák növekedéséhez a barkácsoláshoz. Kérjük, nézd meg, és szerezd meg ezeket a lenyűgöző szempillákat ötleteinkkel, hogy hosszú szempillákat termeljünk.
DIY zuhanyzó Házi ötletek hosszú szempillákhoz
Igen, Eintracht Frankfurt Mez megnézte ezt a jobb oldalt, a zuhanyzónak minden megoldása van, hogy hosszú bájos szempillákat kapjon. Emlékezzünk arra, hogy minden olyan szempillaspirál, amely kimondja, hogy segíti a nagymértékű szempillákat, a válasz a termék belsejében lévő műselyemben rejlik, amely a trükköt csinálja.

Ha egy vagy két jegyzetet lopott a kiemelkedő YouTube -fellebbezéstől, valamint a Huda Beauty Huda Kattan alkotóját, pontosan felfedezzük, hogy Club America Mez a zuhanyzóban lévő trükkök hogyan segíthetnek nekünk, hogy pontosan hogyan tudjuk megnövekedni a szempilláit otthon; pamutgömbökkel segítségért!
A Huda ezúttal nem használ hamis szempillákat, annak ellenére, hogy szereti őket most és akkoriban is. Így a pamut gömbökkel, amelyek lágyabbak a szemhéj bőréhez, és nem okoznak irritációt, pontosan megtanítja nekünk, hogyan lehet hosszú szempillákat szerezni egy pillanat alatt.
Forrás: pinterest.com A félelmetes technika leleplezve
Nincsenek hamis szempillák, nincs elegáns szempillaspirál, nincs térfogat javító kozmetikumok, a Huda pontosan megmutatja nekünk, hogy a pamutgömbök valóban hogyan tudják ezeket a szempillákat tollas, hosszú és gyönyörűek is. Amit a zuhanyzóban lévő hosszú szempillákhoz követel

A preferált szempillaspirál,
Egy spoolie kefe
Néhány pamut

Forrás: Pinterest.Commethod
Kezdje azzal, hogy egy kicsit alkalmazza az előnyben részesített szempilla -kondicionálót. A szempilla kondicionálóját használta, hogy a szempillákat egészséges és hidratált maradjon. Jól húzza a szempillát egy pillanatra, majd lépjen be a következő lépésbe.

A következő lépés az, hogy felhasználja a kívánt szempillaspirálot (lehet fekete, barna vagy láthatatlan). Elég lenne két nagy rétegű szempillaspirálot alkalmazni a szempillák szépségére, hosszú és bolyhosra is.
[Olvassa el még: Argan olaj szempillák kezelése]

Most szerezze be a spoolie -t, valamint a pamutgolyókat, és nyissa ki a pamutgömböt egy kerek darabba, mint például a képződés. Tekerje be a spoolie -t a kerek golyó legrosszabb belső sarkába, és vegye le egy kicsit pamutszálakat.
Menj előre, és tisztítsa meg a szempilláit a pamutrostos spoolie -val.

Forrás: dailymail.co.uk.
Természetes módszerek a hosszú szempillák termesztésére
Ha a pamutgömböket, valamint egy spoolie -t használja, hogy hosszú legyen a szempilla, valamint a csapás, nem a te dolgod, akkor a ricinusolaj segítségével természetes hosszú szempillákat kaphat az idő múlásával. Amit meg kell tennie, az a teáskanál ricinusolaj felmelegedése, valamint a szóközhőmérséklet félelme. A fülbimbók segítségével merítse be Kameruni labdarúgó-válogatott Mez az olajba, és dörzsölje a felső szempillákat, valamint az alsó szempillákat; Vigyázzon arra, hogy ne érintse meg a szemgolyót. Tartsa az olajat a szempillákon húsz másodpercig, majd gondosan mossa a szemét hidegen megnövekedett vízzel. Ezt szinte minden nap meg kell tenni, hogy a lehető legjobb hatással legyen.
Forrás: BlogSpot.com Reméljük, hogy tetszett ez a közzététel arról, hogyan lehet a ház gyógyszerkészítményeket hosszú szempillák eléréséhez, valamint azt is pontosan, hogy a zuhanyzó, ahol a pamutgömböket, valamint a kozmetikumokat tartja, segíthet a csapkodó szempillákban is. Írjon be, és értse meg a gondolatait!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

PeriwinklePeriwinkle

Culottes: Topshop | Póló: Topshop (elfogyott online, de Hasonló itt, itt, itt és itt) | COAT: Topshop | Szivattyúk: SJP Collection | Napszemüvegek: Stella McCartney (Hasonló itt) | Nails: essie