Valerie Husemann

Rétegzési inspirációk rétegző ruháinak inspirációi: Valerie Husemann – A Simple et Chic mögött álló gondolkodásmód, Valerie Husemann egy német stílusú blogger, amelyben ismert alkalmi, nőies és elegáns megjelenése érdekes ruhákról, ellentétes textúrákkal és tervezés.

minta-coat-black-jeans-1
Ha azonban texturált megjelenésre törekszik, ragaszkodjon a világosabb vagy sötétebb kék árnyalatokhoz, Uruguayi labdarúgó-válogatott Mez és hagyja ki ezeket a Borussia Monchengladbach Mez fekete -fehér árnyalatokat, miközben ellensúlyozza Leicester City Mez a farmer textúráját, így kevésbé láthatónak tűnnek.

Mom-Jeans-Topshop-Camel-Coat-3
Mango-Turtleneck-Pastel-Coat-4
Maison-Scotch-Camel-Coat-Hunter-Boots-4@2x
Ha továbbra is kihívást jelent a ruhájának keverése és egyeztetése, hogy kihozza a legjobb textúrát és kombinációt, csak keressen egy érintő csábító kabátot, blézer és kabátot, hogy a ruhád tetejére tegye, mint Valerie. Gyapjúkabát, bőrdzsekik, szőrme kabát, tweed blézer, kasmír kardigánok és még farmer mellények is vonzóbbá és stílusosabbá tehetik ruháit. Ha kíváncsi, hogyan lehet stílusosabbá és divatosabbá tenni divatstílusát, olvassa el az olvasást, hogy megtanuljon néhány trükköt Valerie -től.

Hogyan kell viselni a capes-3
Etre-Cecile-Pullover-Maison-Scotch-Camelcoat-1
szerkesztett-the-címke-vest-2
Szerkesztett-the-the-coat-1
Valerie Husemann rétegző ruháinak rétegző ruhái
Fekete-fehérrétegű 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post