Az összes leendő menyasszony számára itt van az esküvői rendezvény előtti megelőzés

, hogy a házasságkötés kedves érzés. A nászút rendeltetési helyén ambiciózus terveket, valamint a költségvetést, a recepció helyét, valamint a családjával, a közeli és a kedvesek menüjét kell kidolgoznia kerülje el. Vannak azonban olyan dolgok, amelyek megakadályozzák az esküvői esemény előtti eseményeket, amelyeket meg kell értenie annak biztosítása érdekében, hogy bármi is zajlik, és gondtalanul is.
[Olvassa el még: Az esküvő előtti fellebbezési rutin a leendő menyasszonyok számára]

Esküvői visszaszámláló ellenőrző lista útmutató
Itt található az esküvői rendezvény visszaszámláló ellenőrző lista útmutatója, amely hasznos ötleteket nyújt Önnek az ételekről, hogy megakadályozzák az esküvői esemény előtti sminkfelügyeleteket, amelyeknek tudatában kell lennie. Van egy boldog olvasás és leolvasás.
A haj színezése vagy az új hajfesték helyezése
Igen, megértjük, hogy az esküvői rendezvény napja előtt színezi a hajat, de a legszebb, hogy megakadályozzuk a hajának módosítását egy héttel az esküvő előtt. Soha nem függhet attól, hogy pontosan hogyan alakul ki.
Szerezze be a hajszínét, hogy távolítsa el a hajszálakat. Ez nagyon sok fényt eredményez, és sugárzni fog a hajzárakba.

A hajvágások drasztikusak lehetnek
Az egyik fontos dolog, amelyet meg kell vizsgálni, amennyire az esküvői esemény napi visszaszámlálása megy, az, hogy eltávolítsuk a olló eltávolítását. Minden típusú próbát, valamint a haj frontján folytatott konzultációkat három hónappal az esküvői rendezvény napja előtt kell rendezni. Végül is szeretné, hogy ezt a stílust és a hosszúságot a tényleges napon megőrizze, ugye?

Alkohol fogyasztás
Jó, ha az alkoholt kortyolgatja, amikor a vegyes italok vagy a Flamengo Mez mocktails típusú. A jó barátom alkohol azonban további kalóriákat hoz – kiegészítő, mint az extra, ami a derékvonalon jelenik meg.

Valójában az alkohol szintén kiváltja a kiszáradást, és a kénhordozó gázok miatt puffadtnak tűnhet. Tehát szükség van arra, hogy néhány nappal az esküvői esemény dátuma előtt csökkentse az alkoholfogyasztást.

Lé tisztítás
Ha az esküvő előtti ételekre vonatkozik, a gyümölcslé -tisztítás alacsony kalóriatartalmú. Ez azt jelzi, hogy meg tudják csinálni az energiáit, és ingerlékenynek érzi magát. Plusz gyümölcslevek magas cukor. Ez egy héttel az esküvő előtt jelzi, koncentráljon egy jól kiegyensúlyozott gyümölcs-, valamint zöldség, valamint sok víz étkezésére.
[Olvassa el még: A menyasszonyi előtti ápolási tippek]
Mivel a súlycsökkenés nem fordul elő egyik napról a másikra, próbáljon ki és rutinszerűen kielégítse a dietetikus és a fitnesz oktatóval, és használja fel az esküvői események visszaszámláló ellenőrző listájának részeként.

A smink megváltoztatása
Noha nagyon vonzó, ha új sminktermékeket vásárol, a FC Utrecht Mez sminkművésztől függ. Mert ő az, aki megérti az életkorát, a bőrtípusát, a frizurát, az esküvői FC Porto Mez rendezvény színét, ugyanúgy, mint a hely, az idő és az esküvői rendezvény stílusa, miközben megteremti a megjelenését.
Mivel a mai menyasszonyi smink kissé olyan, mint a vörös szőnyegek sminkje, határozottan lenyűgözőnek kell lennie a HD videokamerákon, a szakértői kamerákon a személyi bütykös telefonokhoz, a gyertyafényben, valamint órákig erős fényben.

Új edzés
Az esküvői esemény előtti egyik legfontosabb dolog az, hogy új mozdulatokra induljon, mint jelentős tánc vagy távolság a fogyáshoz. Lehet, hogy végül permetezi a lábát, vagy megsérti a térdét. Maradjon a szokásos osztályaival, valamint a vásárlás rutinjaival, hogy biztonságban legyen.

Héja és mikrodermabrasions
A héj- vagy mikrodermabráziós munkamenetre való belépés nagyszerűnek tűnik az esküvői események visszaszámlálási ellenőrzőlistáján. Egyes kezelések azonban a bőrből, a bőrpírral és az irritációval is hagyhatják Önt.
A legfinomabb dolog az, hogy két héttel az esküvői rendezvény előtt rutinálják a héj vagy a mikrodermabráziós üléseket annak biztosítása érdekében, hogy a bőrön vagy véraláfutás ne kerüljön be.

Az Ön számára új bőrápolási termékek
Nem az az ideje, hogy kipróbálják az új fellebbezési termékeket, különösen akkor, ha nem érted pontosan, hogy a bőr reagál rájuk. Próbáljon ki új fellebbezési termékeket hetente vagy két héten, különben allergiás reakcióval, szárazsággal, olajossággal vagy más mellékhatásokkal foglalkozhat.

Tehát a leendő menyasszonyok számára remélem, hogy felfedezte a megelőzően megelőző dolgokat, amelyeket az esküvői esemény előtt hasznos, és érdemes követni. Írja össze a megjegyzéseiben és a javaslatokban.
Képek forrás: pinterest.com, Brides.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post