A legjobb gyémánt ékszerüzletek Indiában

Az új évezred nyomán forradalom volt a gyémántok kereskedelmében. A gyémántok, egy értékes kő, amely az, Borussia Dortmund Mez már nem a legtávolabbi Indiai Középosztály Társaság vágyainak, mint a nyolcvanas és kilencvenes években. Itt található az indiai gyémántüzletekbe a leginkább elmentek.
[Olvassa el még: Tudta ezeket a tényeket a gyémántokról]

Gyémánt ékszerüzletek Indiában
Az Indiában a láncos gyémánt ékszerüzletek széles választéka, amelyet néhány Tunéziai labdarúgó-válogatott Mez kiemelkedő márka hozott, ezt lehetővé tette az évek során. Még egy tizenöt ezer rúpia havi fizetésével foglalkozó gyakornok megengedheti magának, Nagoya Grampus Mez hogy megmenthessen néhányat a zsebében, és fektessen be egy darabba ebbe a keresett sziklaba.
1. Nakshatra
A Nakshatra egy mumbai székhelyű ékszermárka. Ez a Gitanjali csoport vállalkozása, amely önmagában több milliárd ház. A Nakshatrát 2000-ben alapították azzal a céllal, hogy a gyémánt ékszerek költségvetését az indiai alapvető háztartáshoz. A nyakkészletekre, karkötőkre, gyűrűkre és fülbevalókra szakosodtak az új mintákban. A Nakshatra üzletek az ország szinte minden városában találhatók. Azokon a helyeken, ahol a Nakshatra üzletek még nem nyitottak meg, az ügyfelek igénybe vehetik online vásárlási létesítményüket.
Forrás: facebook.com/nakshatradiamonds.in2. Karatlane
A Caratlane egy újabb márkájú gyémánt ékszer -indiai márka, amely online áruházként kezdődött a gyémánt ékszerek kezelésére. 2008 -ban alapították. A gyémánt ékszerek kezelése mellett. A Caratlane magában foglalja magát az aranyérmék eladásában is. Noha online áruházként kezdődött, a Caratlane jelentős testreszabási képessége arra késztette, hogy több üzletet nyitott az ország egész területén, hogy megfeleljen a vevők igényeinek. A márka a legfinomabb minták közül néhányat tartalmaz, amikor a gyűrűkre és a medálokra vonatkozik, különösen a virágmotívumokkal. A minták ma nagyon vannak, és viselhetik, mint a buli.

Forrás: facebook.com/caratlane3. Gili
Noha az elmúlt 15 évben Nakshatra jelezte önmagát a gyémántok kereskedelmében, Gili volt az első ékszer márkák, amelyeket a Gitanjali csoport 1994 -ben hozott. India. A Gili továbbra is az ország egész területén fut, és a gyémánt ékszereket költségvetés-barát áron elérhetővé teszi. Ha nem talál Gili üzletet a környéken, akkor magabiztosan vásárolhatja meg termékeit olyan online üzletekből, mint a Homeshop 18. Ezek hitelesített termékek, és a minőség soha nem jelenthet kérdés. A Gili katalógusa azonban kissé csúcsminőségű lehet, mint a Caratlane.
Forrás: thecityonsale.com [SC: MediaD]

4. Bluestone
A Bluestone egy online gyémánt ékszerüzlet Indiában, és gyakorlatilag teljes értelemben működik. Ennek ellenére termékeik minősége és változatossága nem esik le a versenytársak egyikének sem, hogy a luxus bevásárlóközpontokban átmenő üzletekben fut. Valójában online áruházként a Bluestone nem igényel bérleti díjat és egyéb működési költségeket. Ez lehetővé teszi számukra, hogy termékeiket nagyon névleges áron adják el. A Bluestone legjobb termékei magukban foglalják a legkevésbé legkevesebb medálokat, amelyek percek alatt felvilágosítják a hangulatát.
Forrás: Bluestone.com5. D’amas
Az Indiában több üzletben elérhető D’Amas volt egy olyan vállalkozás, amelyet a Gitanjali Group és a Damas közösen vett fel Dubaiból. A D’Amas termékcsaládja néhány finom darabot tartalmaz, sima aranyban, gyémánt és más értékes színű kőzetekkel. Mivel egy híres Diamond Store Indiában, széles körben elterjedt kollekciója a különféle generációkhoz tartozó fogyasztók és minden alkalommal tartozó fogyasztók hangulatát, igényeit, ízléseit és érzelmeit lefedi. A D’Amas néhány menyasszonyi készlete elragadtathatja Önt hipnotikus hatalmukkal.

Forrás: facebook.com/ddamas.co.in6. Tanishq
A Titan által bemutatott tanishq a leghíresebb gyémánt ékszerek márkája, amikor az indiai vásárlókra vonatkozik. Bemutatták a diverzifikált indiai ügyfél testreszabott menyasszonyi készleteit, amelyek minden régióra alkalmasak. A Tanishq üzletei az ország minden sarkában és sarkában kivágtak. Az egyik megtalálható egy könnyű medál, amelyet az irodában viselhet, valamint egy nehéz szettet a Bejewel One esküvőjéhez a Tanishq -on. Az ezeknek a termékeknek címkézett ár teljesen igazolja az általuk hordozott ragyogást.
[Olvassa el még: A gyémánt vágások típusai]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Mystery ruha!Mystery ruha!

Szóval, a születésnapomért, a csodálatos testvérem küldött nekem ezt: Nem félelmetes? Csak az a dolog, hogy lógjon a varrott szobámban. Természetesen most kíváncsi vagyok a kíváncsisággal: Ki felhívta ezt? Miért?